Lej filmen Ternet Ninja 2 online

Hvor kan man se og leje Ternet Ninja 2 henne? Herunder kan du se hvilke filmtjenster der tilbyder filmleje af filmen. Prisen falder jo længere tid filmen har været på markedet. Klik dig videre for at se prisen hos den enkelte filmtjeneste.
SF Anytime - Lej film online
Ternet Ninja 2 kan lejes hos SF Anytime.
Viaplay lejefilm
Ternet Ninja 2 kan lejes hos Viaplay.
Apple TV lejefilm
Ternet Ninja 2 kan lejes hos Apple TV.

Se efterfølgeren til den populære Ternet Ninja, her er der tale om Ternet Ninja 2. En film baseret på bøgerne Ternet Ninja af Anders Matthesen, der har opnået stor popularitet i Danmark og fået meget interesse fra udlandet.

Info om Ternet Ninja 2

Instruktør: Anders Matthesen
År: 2021
Genre: Animation, Komedie
Spilletid: 1t 48min
Aldersgrænse: 12

Medvirkende i Ternet Ninja 2

Anders Matthesen

Hvornår kan man leje Ternet Ninja 2?

Ternet Ninja 2 kan du leje fra 4 måneder efter filmen har haft premiere i biografen. Du kan få en oversigt over tidslinjen for en film herunder, hvor den først hare præmiere i biografen, dernæst som digital leje og køb, hvorefter streamingtjenester og TV-kanaler kan vise den.
Det er dog en regel der er begyndt at flyde mere ud nu hvor streamingtjenester har deres egne produktionsselskaber og udgiver deres egne film direkte på streamingtjenesten. Fremover kan vi nok også forvente at det bliver lidt anderledes for film som Ternet Ninja 2, og der vil blive løsnet op i reglerne om hvornår en film må udgives.