Lej filmen Retfærdighedens Ryttere online

Hvor kan man se og leje Retfærdighedens Ryttere henne? Herunder kan du se hvilke filmtjenster der tilbyder filmleje af filmen. Prisen falder jo længere tid filmen har været på markedet. Klik dig videre for at se prisen hos den enkelte filmtjeneste.
SF Anytime - Lej film online
Lej Retfærdighedens Ryttere hos SF Anytime.
Viaplay logo
Lej Retfærdighedens Ryttere hos Viaplay.
Apple TV lejefilm
Lej Retfærdighedens Ryttere hos Apple TV.

Se Retfærdighedens Ryttere trailer

Hvad handler Retfærdighedens Ryttere om?

Filmen Retfærdighedens ryttere handler om flere personers live der på mærkværdig vis bliver flettet sammen. Det overordnede tema er om der er sammenhæng mellem alle de ting der sker eller om alt bare er en tilfældighed.

Den starter med at to forskere fra et bilfirma bliver fyret. Den ene ender med at køre i et tog der forulykker og han mener ikke at det er en tilfældighed, men nøje planlagt. Da politiet ikke tror ham tager han sagen i egen hånd sammen med et par venner og manden til en dame der døde under ulykken.

De bevæger sig langsomt men sikkert ud på dybere vand på baggrund af hans teorier. Det er en klassisk Anders Thomas Jensen film.

Info om Retfærdighedens Ryttere

Instruktør: Anders Thomas Jensen
År: 2020
Genre: Action, Komedie
Spilletid: 1t 56m
Aldersgrænse: 15

Medvirkende i Retfærdighedens Ryttere

Mads Mikkelsen, Nikolai Lie-Kaas, Nicolas Bro, Lars Brygmann

Hvornår kan man leje Retfærdighedens Ryttere?

Retfærdighedens Ryttere kan du leje fra 4 måneder efter filmen har haft premiere i biografen. Du kan få en oversigt over tidslinjen for en film herunder, hvor den først hare præmiere i biografen, dernæst som digital leje og køb, hvorefter streamingtjenester og TV-kanaler kan vise den.
Det er dog en regel der er begyndt at flyde mere ud nu hvor streamingtjenester har deres egne produktionsselskaber og udgiver deres egne film direkte på streamingtjenesten. Fremover kan vi nok også forvente at det bliver lidt anderledes for film som Retfærdighedens Ryttere, og der vil blive løsnet op i reglerne om hvornår en film må udgives.